vineri, 3 iulie 2009

Dalia in 2 culori


Este o tufa mare,cu port inalt,iar asta este prima floare inflorita.Abia astept sa infloreasca mai multe.Mie mi se pare o floare superba.

4 comentarii:

  1. Si mie la fel....mi se pare o floare cu multa personalitate!:-)Superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o floare superba! Am avut si eu ani de zile in gradina de langa casa, iar tufele se inaltasera cat casa (nu exagerez) si erau pline de flori. Trebuie ingrijita insa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Ana-Maria,asa este.
    Lin Dai-yu,daca stii metode speciale de ingrijire ale daliilor te-as ruga sa postezi aici sau la tine pe blog ,pentru ca eu nu stiu foarte multe despre ele.Numai ce am citit pe net.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vicky, uite aici http://creata-la-cub.blogspot.com/2009/03/dalia.html un articol despre dalii, scris de mine. Am si eu mai multe dalii, una este alb-galbui, alta tocmai a inflorit si este grena inchis, iar o alta astept sa infloreasca, sa ii vad florile. Aici poti vedea evolutia lor http://creata-la-cub.blogspot.com/2009/03/poze-dalia-dalia-pictures.html. Iar aici http://creata-la-cub.blogspot.com/2009/06/half-of-my-garden-at-beginning-of-july.html o poti vedea pe cea alb-galbuie inflorita. In curand voi posta si fotografii cu cea grena.

    RăspundețiȘtergere