Ieri am intrat pe randul cu dovlecei sa vad cat au mai crescut.
Acestia trei ii las pentru seminte.Cel verde inchis a crescut cel mai mult.Dar mai au inca de crescut toti.
Iar pe astia i-am cules pentru mancare.Am facut ciorba afara la ceaun pe pirostrii,ca iese mai gustoasa,am prajit ,sa mancam reci cu usturoi , si am pus si tocati cubulete la congelator.
Pai,nu dai tu reteta si modul de preparare a dovleceilor prajiti cu usturoi?Ca eu am facut o data asafara ou si au absorbit la uleiiii... ca i-am mancat asezati pepaine si n-as repeta asta.Deci...poze,tot, asa ...ca sa facem si noi si sa nu ne inunde uleiul...pe dinauntru :lol:
RăspundețiȘtergereIi faci toti deodata?Maaaama...eu mananc,adica noi,doua luni din atatia dovlecei :)
Si noua ne plac dovleceii pane foarte-foarte mult! Sa ii savurati cu placere!
RăspundețiȘtergereBa da Elisa,cum sa nu..imediat postez.
RăspundețiȘtergereNu ii fac toti odata,cam jumatate din ce este in poza.
La mine nu trag ulei deloc.hehe , noi mancam multi dovlecei.Fac cam la 2-3 zile cate 3-4 dovlecei.
Multumesc Silvia.
Ce productii grozave.Felicitari.Asa gradina bogata intr-adevar iti merge la suflet.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Corina.
RăspundețiȘtergere