luni, 7 septembrie 2009

Gardul

Asta am facut eu si sotul meu saptamana trecuta.Adica mai mult sotul meu.Eu doar l-am ajutat la incarcat galetile cu nisip si ciment.








Asta este jumatate din gardul care va desparti cele 2 proprietati de cate 1000m2 fiecare.Adica 25 metri liniari.Gardul va avea inaltimea de 2 metri,ceea ce este foarte bine.Pentru noi.
Cealalta jumatate o va face cealalta familie.
Urmeaza sa imbracam stalpii in ciment si sa punem ulucile din lemn.Dar asta se va intampla, mai mult ca sigur,la primavara.

6 comentarii:

  1. Grozava treaba!Serioasa munca si nu prea usoara,dar trainica lucrarea :)Felicitari!
    Eu nu m-as prea baza pe faptul ca va face restul vecina si stii de ce?Fiindca noi am facut garduri pe ambele parti si numai pe o parte impartind atributiile cu vecinii de la nord(ei au dat ulucii-latii,asta demult,iar anul acesta am facut din metal altul si-i plin de zorele) iar pe partea de sud am facut singuri,de fapt acela era gardul din batrani al bunicilor sotului meu si era datoria noastra sa-l inlocuim,daca am vrut.Apoi au venit alti proprietari care avand bani cu carul din te miri ce au smuls afara plasa de gardul nostru si puteam eu sa ma tot opun ca netotului(e din Netotu=sat) nu i-a pasat si asa a aparut acest gard de 3 metri,opac care-mi ia lumina de nu mai infloresc lalelele,trandafirii au crescut cat el,3 metri si am pus 2 piersici care rodesc minunat anul acesta,ca la ei ajung razele soarelui,au depasit gardul.

    Ei,uite cum ti-am descris istoria gardurilor de pe aici...ha,ha,ha!
    Dar pe marginea de catre strada este gard? Spor la treburi draga mea Victoria,iar azi odihna binemeritata! Te pup si-l imbratisez pe micutul tau dragalas :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Elisa,ca de obicei,din cauza netului meu,raspund cu intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha,hai ca scriu pe bucati ca sa nu mai am surpriza ca,dupa ce scriu de ma dor mainile,sa nu apara nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asaaaaaaa...
    Deci, construirea gardului pe care l-am inceput acum este stipulat in actele incheiate la notar.Cealalta jumatate trebuie facuta de cei cu care ne-am judecat.Asa ca o vor face.
    Intr-adevar este rau cand nu te intelegi cu vecinii iar gardul iti ia o buna parte din lumina.Noi il facem in sus din uluca si,chiar daca va fi putina umbra in dreptul lui(ulucile vor fi foarte apropiate pentru ca asa vrem noi),mai bine asa decat sa se vada in curte.
    Atunci cand nu iti face placere sa fii vazut de anumite persoane(sau sa le vezi) este mai intelept sa fac gardul cat mai inalt si sa se vada cat mai putin prin el.
    Iar pe partea cu drumul avem gard din plasa.Vrem sa il facem tot ca pe acesta,doar ca in timp si din cauza banilor(avem de facut in total 125 metri liniari de gard cu tot cu fatada),dar si din cauza ca,pe aici,lumea isi pune putina plasa si in rest duzi din 30 in 30 cm.Asa ca iti inchipui cate radacini avem de scos inainte sa ne apucam de gardul de pe margine. :)
    O zi minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna

    As avea o sugestie pentru gardul d-voastra, si anume GARDUL AMERICAN... este foarte durabil, rezistent la intemperii,aspectuos, nu necesita vopsire, singura intretinere este spalatul cu furtunul practic nu exista costuri de intretinere, ci doar investitia initiala.Se poate realiza si in etapa in care sinteti dumneavoastra, introducind stalpii de pvc peste teava metalica si turnind ciment in interior pentru a face priza. Mai multe detalii gasiti pe www.gardulmeu.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos ciprian.Chiar acum intru sa vad despre ce este vorba.Multumesc si pentru vizita.

    RăspundețiȘtergere