vineri, 26 februarie 2010

Primul meu premiu,de cand am terminat scoala :)



Nici nu imi vine sa cred.Cu vreo jumatate de ora in urma,am aflat ca am castigat premiul Voltaire la concursul de pe blogul doamnei Lucia Verona.Este primul premiu de cand am terminat scoala si pana acum,hehe.Si sunt vreo 18 anisori de atunci....wow ce multi.
Ma bucur tare mult de premiu,si multumesc frumos doamnei Lucia Verona pentru ca a fcut posibil acest concurs si dragei mele Elisa ca a facut posibil ca eu sa castig premiul.
Pentru ca nici prin cap nu imi trecea ca as putea castiga,nu am mai intrat aseara dupa ora 21.30 sa vad laureatii,dar uite ca azi am avut o surpriza foarte placuta.
Multumesc frumos.

15 comentarii:

  1. Victoria,
    felicitari,inima mare ce esti!Si sa-ti iasa toate dupa inima ta buna si sa te bucuri de toate cate le faci sau cate traiesti.Bravo!Spor la treburi dar ai grija sa nu racesti in casa neincalzita toata iarna :) Grija mare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru premiu! Il meritati cu prisosinta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Micul.

    Draga mea Elisa multumesc mult pentru grija pe care mi-o porti.Casa este foarte calda pentru ca de o saptamana fac focul si seara si dimineata si stam la maneca scurta.
    Multumesc mult inca o data si te pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitările mele Victoria! Ai meritat premiul ăsta cu prisosință! Mă bucur mult pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara si bine te-am (re)gasit!Te asigur de toata admiratzia mea pentru incredibila energie si pasiune cu care te-ai "rotit" frenetic pe partea ta de lume,reusind sa culegi,spui tu,nesperat,laurii... Victoriei!Bravo,tzie si familiei care te-a ajutat cat si Elizei care (ne)-a fost de un real folos.Si pentru ca asociem mereu o reusita cu o noua incercare,itzi doresc numai impliniri!!!!! Mira

    RăspundețiȘtergere
  6. Victoria felicitari pentru premiul castigat.
    Iti doresc un an imbelsugat si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marilena multumesc frumos.Sunt foarte mandra de premiul meu. :)

    Mira,esti o draguta ca intotdeauna.Asa este,fara ajutor nu as fi reusit nimic.La fel iti doresc si eu tie.

    Lia,multumesc frumos.La fel si tie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru premiu :)! Tu erai singura dintre nominalizati, care a meritat cu adevarat permiul in aceasta categorie, juriul a decis corect!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos Huni.Nu cred ca e chiar asa,dar ma bucur tare mult ca l-am primit eu :)

    RăspundețiȘtergere