sâmbătă, 17 iulie 2010

No comment

14 comentarii:

  1. A mai crescut printesa.E o scumpa!Multa sanatate!!!Maryanne

    RăspundețiȘtergere
  2. E o dulceata!!! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult ati crescut!!!!Si deja sunteti fani Hannah Montana :-))!
    Sa cresteti mari sanatoase si fericite!!!
    (mi se pare mie sau seamana mult cu taticul ei?

    RăspundețiȘtergere
  4. :)Ce gargarita mica si frumoasa!
    Chocheta, piepatanata frumos si daca vad eu bine, ne-am pus si cercei...

    RăspundețiȘtergere
  5. Maryanne,asa este,creste vazand cu ochii si ma straduiesc sa ma bucur cat de mult pot de ea,pentru ca stiu de la David ca timpul trece foarte repede.Multumesc frumos.Multa sanatate si voua.

    Mona,multumesc frumos.

    Judy,asa este,multumesc mult.Creste repede.Bunica a cumparat lenjeria,una pentru ea si una pentru noi.Ne-a facut pe toti fani :)))

    Dana,asa este.Cerceii i-am pus cand am iesit din spital.Ca doar e o printesa si nu se putea fara cercei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Victoria,
    cred ca voi va jucati cu ea ca si cu o papusa,sta cum opui,o imbraci deja in rochite???Doamneee,de ce am eu alta imagine despre bebelusi?Este mare,mare Rebecca voastra si sa va traiasca sa fie sanatoasa!Daca este si cuminte si nu plange inseamna ca leacul este iubirea.Sa va ajute Dumnezeu sa traiti fericiti si sa cresteti impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) Chiar asa este Elisa.Practic e o joaca,avand in vedere ca este nemaipomenit de cuminte.E o adevarata placere sa cresti copii.Cel putin pentru mine.Daca eram mai tanara,zau ca mai faceam vreo 2,asa sunt de incantata.De exemplu,zana mea a dormit de aseara de la ora 23,pana azi la ora 6.Cum sa nu iti placa sa cresti copii??? :))
    Inca nu o imbrac in rochite,dar deja ma gandesc la asta si vreau sa ma apuc sa ii fac una.
    Iti multumesc din suflet pentru urari.Am fi foarte fericiti daca ne-ar lasa nasii in pace.Inca incearca sa ne faca probleme si destul de mari.Sper sa se termine cosmarul intr-o buna zi.
    Te pup si iti doresc o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ați mai crescut puțin! Are așa o figură serioasă...și tot cred că are gurița ta! Cu nașii las-o tu în seama lui Dumnezeu, rezolvă El așa cum trebuie. Tu fă rochițe la fetiță, joacă-te cu copilașii, citește povești, alăptează, astea sunt preocupări de mămică, nu ai voie să te superi! Btw, și-au găsit și ăia momentul să vă tulbure...
    În fine, te pup și ai grijă de voi, nu lăsa nimic să vă supere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Marilena,pai tocmai asta fac.:)
    Probabil,din cate am observat eu,ii deranjeaza foarte tare fericirea noastra si faptul ca stim sa ne bucuram din plin de familia si copilasii nostri.
    Intotdeauna i-am lasat in seama Lui .Nu pot sa fac rau nici daca sunt calcata in picioare.Asta sunt,nu ma pot scimba si nici nu vreau sa o fac.Cum le-am spus si lor,Dumnezeu da la fiecare ce merita pana la urma.
    Te pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. O scumpete mica si dragalasa! Sa va traiasca!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Marilena,mi-a crescut tensiunea numai citinddu-ti povestea.Doamne cat de mult seamana cu a mea.Eu intotdeauna am spus asa:"Fiecare va plati pentru ceea ce face,bun sau rau,si va plati in viata asta,mai devreme sau mai tarziu.De ce sa imi pierd timpul facand si eu rau celor care m-au ranit,cand viata e atat de scurta si trebuie traita frumos.Am o familie frumoasa si trebuie sa ma bucur de ea si de viata pe care mi-a dat-o Dumnezeu,si sa incerc sa traiesc cat mai frumos. De restul are Dumnezeu grija.

    RăspundețiȘtergere