miercuri, 21 aprilie 2010

Gardul-primul panou

Pentru ca ma mananca degetele si abia astept sa va arat ce am mai facut la gard(adica sotul meu,de fapt) va voi arata primul panou.
Din cauza ploilor nu am mai reusit sa turnam alti stalpi,insa i-a desfacut pe cei 5 turnati si a pregatit alti 5.Acum speram ca in dupa amiaza aceasta sa reusim sa turnam.Asta daca nu vine prea tarziu sotul meu de la serviciu.Vom vedea.



Asa va arata la final zidul,vopsit rosu(doar ca o nuanta mai inchisa),iar lemnul il vom da cu un grund incolor pentru a-i pastra nuanta.

Si mai jos aveti(ca si comparatie) cealalta jumatate de gard.Va inchipuiti ca nu e facuta de noi.....nu-i asa???? haha Va fi un gard minune,din cauza unei persoane care prefera sa faca orice porcarie numai sa nu fie de acord cu noi.

7 comentarii:

  1. Frumos gardul. Cum ati reusit sa scoateti cimentul asa de neted doar din cofrag de lemn?

    RăspundețiȘtergere
  2. Paaaaiiii.............habar nu am :))
    Cu grija.....cred

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos gard!
    Spor la lucru in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropos, am descoperit ieri ca sotioara ta Victoria este Vicotria de pe egradini careia i-am scos eu liliac de la un vecin si urma sa il trimit. Cum din motive care mie personal mi s-au parut copilaresti, am fost expulzata de pe forumul respectiv :) , nu am reusit sa salvez adresa de corespondenta si drept penru care n-am mai trimis liliacul, n-am apucat macar sa o anunt de acest lucru si a fost nevoita sa il marit. A fost maritat cu Adina :). Asa ca Victoria draga, iti mai pot scoate alta transa in weekend dar nu stiu daca se va prinde asa bine fiind deja infrunzit si inflorit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela imi pare rau sa aud ca ai fost "expulzata".nu stiam.mersi frumos de intentie,dar mai bine,decat sa il trimiti degeaba,o lasam pe alta data.
    Iar Victoria sunt eu,haha. David Octavian apare la raspunsuri pentru ca asa se numeste baiatul mei si asa am vrut eu sa ma semnez.
    te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. e tare reusit gardul, si eu ttrebuie sa fac 2 panouri, ca am 4 metri de gard lipsa..dar inca nu am identificat un loc de unde as putea lua scindura. Daca identific il fac exact ca al vostru ca stilpi am deja turnati din beton.

    RăspundețiȘtergere