miercuri, 17 iunie 2009

Proprietari cu acte

In sfarsit avem actele mult asteptate.Suntem proprietari cu drepturi depline pe cei 1.000 m2 pentru care am platit la fel ca si cei care erau proprietari in acte pe toata suprafata de teren de 2.000 m2.Cu toate acestea a trebuit sa ne luptam din greu pentru ceea ce ne apartinea.Acum,in sfarsit,ne putem vedea de viata linistiti si sa mergem mai departe.Cu vreo 3.000 ron mai putin in buzunar(din cauza proceselor),plus actele vreo 1.500,dar acum macar avem actele.Incepand din toamna ne vom amenaja gradina pe terenul nostru si voi putea planta pomi,arbusti si flori pe care nu va mai trebui sa le mut mereu.
Abia astept!!!!!!!!!!!!!!

8 comentarii:

  1. Sa fie intrun ceas bun si sa iti vezi cu ochii gradina mult visata!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur foarte mult pentru voi!Dumnezeu sa va ajute in toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Victoria,
    ma bucur pentru tine mult de tot dar eu ca romanu'zic:si casa??casa pe numele cui este?Sau intra si casa in aceasta suprafata?
    Sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de ce-i al vostru si las'ca banii se mai fac ei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc mult tuturor.
    Elisa,casa ne-am inteles de la inceput(adica de cand s-a cumparat proprietatea) sa le ramana lor.Iar noi,spre deosebire de...altii,suntem oameni de cuvant.In schimb,avem act notarial ca avem dreptul sa locuim in casa 5 ani de acum incolo sau,daca ne construim casa mai inainte de 5 ani,pana ne facem un minim de confort.
    Iti inchipui ca daca reusim sa construim mai repede de 5 ani,fugim de aici mancand nori.
    Va multumesc inca o data tuturor si a imbratisez.O seara frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat, Dumnezeu sa va ajute, ma bucur ca ati reusit,stiu ce bine te simti dupa ce cistigi o lupta, eu pina am cistigat-o, dupa ce am fost scos cu politia din casa ce mi se cuvenea dar pe care nu aveam acte, a trebuit sa stau la un camin,fiind persoana cu handicap nu as fi supravietuit pe strada, iar cind am cistigat am fost cel mai fericit om din lume. Inca odata felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incredibil! Bravo, Victoria, sa fie intr-un ceas excelent!

    Sa va bucurati, sa fiti fericiti, sa aveti grija de David sa creasca mare si frumos!

    Sa aveti gradina mult visata si sa ne delectezi cu fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc mult Ninu,insa victoria asta este amara.Eu nu am putut sa ma bucur ,pentru ca nici acum nu imi pot explica de ce,cei care ar fi trebuit sa ne fie parinti spirituali noua si copilului nostru,cei pe care i-am considerat prieteni(sotul meu ii cunoaste de 19 ani),au incercat sa ne faca atata rau.
    Si,stii ceva? Chiar au reusit intr-o oarecare masura.In afara de tensiunea mea foarte mare ,aceasta experienta ne-a schimbat mult.Pe mine pot sa spun ca m-a imbatranit cu 10 ani.Sper sa ne revenim si sa ne continuam viata ,insa nu vom uita niciodata ce ne-au facut acesti .........."oameni".
    Ma bucur mult pentru tine.Ma bucur ca ai reusit sa te bucuri si ca ai castigat.
    Este pacat ca oamenii fac atata rau,cand viata este atat de scurta si ar trebui sa ne-o facem frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc mult Silvia.Sa dea Dumnezeu sa fie asa.

    RăspundețiȘtergere