marți, 9 iunie 2009

Primii cartofi



Astazi am scos primii cartofi din gradina.I-am pus in pamant la sfarsitul lunii Februarie,iar acum mancam primii cartofi noi.
Aici se vad cartofii,dupa fasolea urcatoare si 2 randuri de vinete.
Am cules si primele gulii,niste ridichi si salata verde,pe care le-am amestecat cu rosii si castraveti din piata(in gradina abia au inflorit).


Si a iesit o salata de toata frumusetea.

5 comentarii:

  1. Felicitari !!! e chiar super sa ai asa recolta, si eu astept cu sufletul la gura sa infloreasca ardei mei iuti, ii cultiv pe marginea geamului in ghiveci, si e cam singura recolta care o sa o am.. am avut si niste cartofi, dar pina am gasit pe cineva sa-i stropeasca i-au mincat gîndăceii de Colorado...asa ca anul viitor ma limitez la ardei... am vazut la tv pe cineva care avea colectie de ardei iuti, si avea cam 50 de specii..acum tot la aia ma gindesc, da eu nu am vazut in viata mea mai mult de 3-4 specii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-i mancati sanatosi! Faini cartofii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Ninu.Chiar de 50 de specii nu am auzit,dar stiu ca sunt mai mult de 3-4.Dar mai stii....
    La cartofi e foarte simplu.Cumperi un bidon din ala de stropit(eu l-am luat cu 35 ron din targ) ,iei si o fiola(iti spune la farmacia veterinara ce iti trebuie) si gata.In 30 de minute sunt stropiti.Eu pana acum nu am avut gandaci de Colorado si sper sa nici nu am,dar fiolele sunt pregatite.
    Mult succes cu ardeii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, Vicky! Super recolta! Sa va fie de bine!

    RăspundețiȘtergere