vineri, 26 iunie 2009

Castraveti




Un rand de castraveti il am chiar langa fasolea verde fideluta.






Am cam 100 de cuiburi de castraveti.Am Cornichon si inca un soi mai lung si verde inchis.Si,pentru ca nu am mai avut araci,am mai lasat si fara ,vreo 20 de cuiburi,care cresc la fel de frumos ca si ceilalti.




Deja am inceput sa culeg castraveti si sa pun la borcane cu otet.Azi sau maine va trebui sa mai culeg o serie pentru ca,dupa ploile astea,au crescut multi.




Sper sa am timp,caci Duminica imi sarbatoresc sotul la cea de-a 38-a aniversare,asa ca avem treaba multa..........si invitati la fel.




Sper doar sa nu avem,din nou,probleme cu cei cu care suntem nevoiti sa convietuim(weekendurile) caci sunt de o rautate fara margini............................Dar deja ma abat de la subiect.

2 comentarii:

  1. Bine te-am gasit,Mama lui David!Sa nu iti imaginezi ca nu iti onorez munca doar pentru ca n-am lasat inscrisuri de ceva timp...eu petrec clipe placute printre straturile tale,mai ales atunci cand se duce si luna la culcare...nu vreau sa deranjez,esti ,cred,mai mereu ocupata...sa stii,insa ca te vizitez cand ti-e lumea mai draga!!!Ca acum,in prag de aniversare;sa dee D-zeu numai sanatate si sa schimbati impreuna ordinea cifrelor - 38=83!!!!
    Cat despre rezultatele muncii asidue,remarc ca n-ai de ce sa te temi...atatia araci si pentru castraveti!Noi i-am aninat,legand usor fiecare fir pe care l-am prins la cca un metru de cate-o prajina proptita initial pe niste tije metalice,in varful carora s-a sudat un V,intelegi? Lasa,ca dac-o fi bine,anul viitor mai schimbam pareri si de prin Ardeal!
    Nici eu n-am stropit inca nimic dar voi incerca sa nu mai aman prea mult mai ales ca pe aici ploua cu soare-mana "curata".Pa,Victorie,harnica
    te saluta,Mira

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc frumos Mira,pentru urare.Sa dea Dumnezeu sa fie asa.Credeam ca esti plecata in concediu pe cine stie ce meleaguri.
    Si eu cred ca voi stropi azi,ca dupa atata ploaie este neaparata nevoie.Mai ales ca am descoperit ca din cauza umezelii au aparut melcii la castraveti,iar varzoasele nu arata prea bine.
    Am inteles treaba cu castravetii tai.Ingenios.
    Te imbratisez si te astept mereu cu drag.

    RăspundețiȘtergere