luni, 9 august 2010

O noua jucarie


Ne-am luat piscina :)) Din cea gonflabila bineinteles,ca doar nu din aia mare ,ca e criza.De cand am luat-o, de o saptamana adica,David e zilnic in apa.Si,dupa cum vedeti,nu numai el :)) Am adunat si ceva copii de prin vecini si chiar si tati se racoreste.Rebecca e numai de poza acolo,dupa care s-a intors in siguranta in brate la mine :))


2 comentarii:

  1. din asta mi-am luat si eu,e f klumea.E nelipsita la curte pe canicula asta.Singura problema e cu schimbatul apei.maryanne

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem și noi una mai mare (pentru familie), numai că Anna a tot răcit de la aerul condiționat încât am evitat și piscina...și aerul. Dar știu ce minuni face în curte o asemenea jucărie, noi avem deja experiență de pe la un an. Anna e o rață desăvârșită, în fiecare vară stă în apă cât de mult se poate, mai greu de noi care trebuie să o supraveghem și să ne jucăm mereu cu ea. Asta este, pe asemenea caniculă tentația e foarte mare, chiar dacă eu fug de soare cât pot. Toate cele bune, draga mea! Distracție plăcută și multă bălăceală!

    RăspundețiȘtergere