joi, 20 mai 2010

Un alt fel de premiu...special


Azi,am descoperit ca am primit acest...sa-i spun premiu,de la Angi,careia ii multumesc din suflet.Mi-a facut o placere deosebita sa il primesc,mai ales ca zilele astea am mai primit inca o citatie de la tribunal.Ma intreb,oare cand se vor opri si ne vor lasa sa traim linistiti?!
Noroc ca va am pe voi,cei care ma vizitati , sau pe care ii vizitez eu zilnic si va pot spune supararile,dar si bucuriile mele.
Va multumesc ca sunteti aici si ca imi cititi blogul.Si imi cer scuze de la Angi ca am umbrit frumusetea gestului ei cu supararea mea.
Il trimit si eu mai departe , cu mult drag , catre:
Elisa
Ninu
Vacaverde
Micul
Gradinarul
Codrina
Beatrice
Carmen
bunicuta
Silvia
knelli
Adinuca
Marilena
Si mai sunt destui :))
Plus tuturor celor care ma viziteaa si imi lasa cate un mesaj,dar nu au blog.Cu mult drag.

12 comentarii:

  1. Iti multumesc mult ca te-ai gandit si la mine, iau premiul si-l postez cu cea mai mare placere.
    Imi pare rau ca aveti probleme, nu stiu care sunt exact, dar sunt alaturi de tine, pentru ca sunt sigura ca aveti nevoie de liniste si bucurii, nu de citatii.
    Sa aveti o dupa amiaza linistita.

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi, mulam fain ca te-ai gandit la mine, il iau cu mare drag! :) un gand bun si ... verde de la mine, poate ajuta sa mai teaca supararea... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e si viata ,ca si vremea...ba ploua,ba e vreme de ...gradinarit:).
    Nimic nu poate umbri bucuria de a primi sau a darui ceva frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de premiu Victoria ! Imi pare rau de citatie..asa sint unii se lasa greu convinsi ca dreptatea nu e de partea lor si mereu incearca sa mai strice cumva linistea si sa stirneasca scandal..eu de 15 ani inca nu am liniste..si va mai dura asta pina imi pot stringe bani sa imi fac gard separat si sa am si curtea mea nu doar casa... e trist..tare trist.

    RăspundețiȘtergere
  5. Victoria,multumesc,l-am luat.M-ai ingrijorat,dar nu degeaba,tot am simtit eu ca ceva nu-i in ordine.
    Ce mai vor de la voi?Am inteles ca ati terminat cu partajul.Sa nu te necajesti ca simte Rebeka,deci asculta muzica,canta si lasa pentru mai tarziu altele,bine?Promiti?Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Micul,ma bucur ca ti-a placut.Iti multumesc pentru gandurile frumoase.ma ajuta foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Angi,ai mare dfreptate.De asta imi si face atata placere sa intru pe blogul meu si pe ale voastre.Ma faceti sa ma simt foarte bine si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ninu,cu multa placere.Asa este.Si cand ma gandesc ca desi ,daca stai sa te gandesti la situatia materiala,noi ar trebui sa fim invidiosi pe ei dar,haha,ce ironie a sortii :)) ......tot ei sunt aceia care mor de invidie si ciuda.Probabil pentru ca noi stim sa ne traim frumos si curat viata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vacaverde,ajuta foarte mult,sa stii.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Elisa,multumesc mult ca te gandesti la mine si iti faci griji.Ca intotdeauna,nu pot suporta ca toata lumea ne da dreptate si atunci,in disperarea lor de a ne face rau,incearca pe toate caile sa mai faca ceva.
    As vrea tare mult sa nu ma necajesc,dar nu pot.Am plans jumatate de zi.Mai ales pentru ca tocmai fusesem la doctor si eram fericita ca Rebecca este perfecta.Si,cand am venit acasa,am gasit asta.Iti inchipui ca tocmai asta ma supara,ca nu ma lasa sa ma bucur de lucrurile marunte dupa gandirea lor, dar foarte importante pentru mine din viata si familia mea.Mie nu imi sunt de folos averile,mai ales cele adunate pe spinarea altora asa cum au facut ei si multi altii.Eu ma bucur de familie,copiii mei si de viata,asa cum este ea,chiar si mai grea.Dar nu pot suporta sa vad cum niste oameni de nimic imi intuneca fericirea asta a mea si echilibrul familiei.
    Sper sa treaca si asta.Oricum azi am muncit in gradina cu Marius si David si ne-am simtit putin mai bine decat ieri.Te pup si te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vic, mulțam mult pentru premiu! Cât despre supărări, știu cum e! Nu mai pune la suflet, că toate trec! Să vă ajute Dumnezeu să se termine o dată cu toate necazurile astea cu vecinii, să vă ridicați casa și să scăpați de tot de supărările astea! Dacă nu te superi, eu te sfătuiesc să citești acatistul Sf. Mare Mucenic Mina, izbăvitor de vrăjmași, poate Dumnezeu le va da ceva înțelepciune și vor vedea că viața e prea scurtă ca să stea toată ziua să se judece cu voi! Te îmbrățișez și ai grijă de tine și de burtică, fruntea sus că sunt mult mai importante sănătatea și familia ta decât răutățile lumii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Marilena iti multumesc mult pentru sfat.Probabil ca voi gasi acatistul pe net.Il caut si il citesc.ma rog zilnoc la Sfanta Fecioara sa ii lumineze si sa ii ajute sa inteleaga lucrurile astea.
    Ai dreptate,dar uite ca au ei grija sa imi faca tensiunea sa o ia razna si sa am contractii,din pacate.Sper sa treaca cat mai repede.Te imbratisez si eu.

    RăspundețiȘtergere