marți, 25 mai 2010

Trandafirul

Astazi mi-a inflorit primul trandafir din gradina mea.Asta pentru ca toti sunt tineri,iar majoritatea sunt prinsi in toamna sub peturi.Iar cei 4 mai vechi(adica de 2 ani),au inghetat atat de tare in iarna , incat a fost nevoie sa ii tund la 15-20 cm de la pamant,apoi i-am mutat pe terenul meu primavara asta.
Asa ca sunt tare bucuroasa.
Asa era de dimineata:

Si asa arata dupa amiaza:

10 comentarii:

  1. Gaby,la toamna pun butasi la inradacinat,sau daca vrei iti trimit butas si iti pui tu cu manuta ta.Doar sa imi amintesti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooofff, mie mi s-au uscat 2 trandafiri dintre cei mai frumoși! Tot din cauză de vecini a trebuit să-i mut și nu le-a mers prea bine. A trebuit să tund și eu drastic la ei, o dată pentru că i-am mutat și apoi pentru că înghețaseră. Acum stau vreo 2 să înflorească, dar nu mai sunt așa de bogați ca anul trecut. Dacă reușesc să mă mut, umplu curtea cu trandafiri! Apropo de trandafirul tău, unul dintre cei pe care nu-i mai am avea florile identice. Și țineam mult la el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte frumos. Miroase?
    Eu am pus unul in primavara cu radacini cu tot. Bineinteles ca nu stiu ce culoare este...:)
    Astept sa vad daca ma fericeste si pe mine anul acesta...pana acum e foarte timid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marilena,imi pare tare rau sa aflu ca s-au uscat.E pacat,mai ales ca trandafirii sunt minunati toti.La toamna ,daca vrei,iti trimit butas.Sau la primavara,prins gata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gradinaritdupaureche,habar nu am daca miroase,pentru ca are abia vreo 30 cm si eu,cu burta mea,nu pot sa ma aplec pana la el :)_)))
    Dar o sa imi pun sotul sa se aplece ca si eu sunt curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sărut-mâna Vic! Sper să fim și noi în casă nouă la toamnă și să reorganizez și eu grădina! Cu trandafirii o să te stresez eu, să le meargă bine la ai tăi, să crească bine, ca să ai și de dat! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci iti doresc succes,si sa iti realizezi toate visurile.
    Pana atunci eu fac butasi,iar cand te vei muta ma anunti si iti trimit gata inradacinati.
    Si eu am primit de la alte persoane si ,la randul meu,imi place sa daruiesc altora.

    RăspundețiȘtergere