duminică, 9 mai 2010

Si ce daca



Si ce daca iarasi ploua
Eu mi-am luat umbrela noua..........

PS Ignorati sigla de pe ea,abia cand am postat pozele am observat ce greseala am facut,haha Mi-a adus-o soacra sa scape de ea si acu' s-a indragostit David de ea.

5 comentarii:

  1. David este fericit,asta-i important.Si ce de verde ai in curte! Buna ploaia din cand in cand.
    Azi seara au zis de grindina pe miercuri fara sa precizeze pe unde si eu am vrut ca maine sa plantez restul de rasaduri insa m-am razgandit.Daca rosiile isi mai revin ardeii loviti de grindina raman numai bete si mi-ar parea rau...sunt aproape infloriti si ei...offf,de ce mai da Domnul si grindina,ha?
    Iti doresc o saptamana fara suparari de orice fel :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Elisa.Asta e curtea din fata casei,care nu ne apartine si de care nu avem voie sa ne atingem(au scris si in contract,haha),de asta este asa de.....sauvage. Oricum,din cand in cand,bagam coasa in functiune ca doar nu o sa astept sa imi intre serpi in casa :(
    Si eu sper sa nu mai fie vorba de grindina.Nicaieri.Eu voi planta totusi azi inca o serie de ardei,dar dupa amiaza ca sa se mai zvante pamantul,ca e ud.A iesit soarele acum.Eu sunt pe ultima suta de metri,asa ca nu pot amana prea mult treaba asta ;)) Sapatul si alte treburi i le pot lasa lui Marius,dar asta cu plantatul nu,pentru ca nu a facut asta niciodata si,nu ca nu s-ar pricepe(ca el se pricepe la orice) dar probabil ca nu o sa imi placa mie ce o sa faca ;))
    O saptamana frumoasa si asa cum iti doresti iti doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere