marți, 4 mai 2010

Rosii



Azi am sapat rosiile cumparate de la targ. Se crapase pamantul din cauza ca le ud cam la 2 zile,asa ca era musai.plus ca se vedeau pe ici pe colo niscai buruieni.Asa ca era nevoie de o sapa. Apoi le-am pozat sa ma laud si sa va arat ca au aparut primele gogonele :)) ....cat unghia,e drept,dar sunt.

6 comentarii:

  1. Nu pot decat sa exclam ca si nepotelul meu de trei ani :Asta da agricultira!
    Si el vazuse gradina frumos aranjata.
    Spor la treaba!
    In ritmul asta ,in curand, vindeti rosii:).

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, wow, felicitari! si eu ma bucuram de cate ori apareau din floare, mici, mici, mici, legumele :) neaparat trebuie sa o chestionez pe mama sa vad in ce stadiu e cu rosiile... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. haha,multumesc frumos Angi.Si pupici nepotelului :))
    Nu cred ca o sa vand,dar macar sa nu mai trebuiasca sa cumparam.Nici noi si nici soacra mea,pe care imi place sa o aprovizionez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaca verde multumesc frumos.Da,este o incantare pentru mine sa urmaresc cum cresc legumele,practic aproape din nimic.E un miracol ca,din semintele alea mititele sa creasca atatea legume frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeule...deja ai rosii pe plantute si asta in 5 mai. Uauuuu!!!, asta da...., si eu care ma temeam sa scot rasadurile afara devreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Knelli,pe ale mele le-a prins si bruma de 2 ori intr-o saptamana si au rezistat.Acum,cand scriu eu,sunt si mai mari.
    Nu pot sa inteleg de ce imi apar comentariile atat de greu.Abia azi am gasit comentariul tau,desi vad ca l-ai scris pe 5 Mai.Off,oare de ce??

    RăspundețiȘtergere