sâmbătă, 22 mai 2010

Motzul :))






Saptamana asta am muncit mult si am avut si alte activitati.Asta si pentru ca a venit sotul meu acasa,din misiune,si ne-am mobilizat impreuna.Ca eu,cu ditamai burta.........ma mobilizez mai greu de una singura :)))))
Deci,am fost la control sa vedem ce mai face Rebecca Michaela :)) iar d-na dr. ne-a spus ca este o grasana si este foarte sanatoasa,lucru care ne-a facut foarte fericiti.
Apoi am fost la cumparaturi,pentru noi si pentru masa de maine.Ne-a luat cateva ore si am ajuns acasa rupti de oboseala.
Dupa toate astea,am intrat in gradina si am plivit,sapat,curatat si plantat.Dupa ploile de saptamana trecuta am avut destul de plivit,iar sotul meu mi-a tras furtun(ingropat) pana in gradina mea de legume,ca sa nu ma mai chinui sa il trag dupa mine 20m de la put pana in gradina :)
Iar de ieri am inceput marea pregatire pentru a taia motul baiatului nostru drag.De maine vom scapa de bucle si de orice indoiala a celor din jur ca baiatul meu ar fi.............baiat :)))) hahaha,mereu ne-am confruntat cu asta de-a lungul celor 2 ani , 8 luni si 6 zile de cand s-a nascut baiatul meu.
Ieri am facut blaturile pentru tort.Spun blaturile,pentru ca am facut 3 mai subtiri,din cauza ca nu imi merge cuptorul la aragaz si,decat sa risc sa nu mi se coaca blatul,mai bine am cauta o reteta de tort cu blaturile coapte separat.Am gasit-o pe blogul Laurei , careia ii multumesc.Oricum nu voi respecta reteta de tort intocmai,pentru ca am vrut o combinatie de blaturi si creme,asa ca am cautat pe blogul Laurei mai multe retete si le-am combinat.Sper sa iasa ceva bun si frumos.Asta vom vedea maine,caci azi fac cremele si glazura,il asamblez si decorez,iar maine vom vedea ce a iesit.Si,desigur,voi posta si pozele aferente. :))

9 comentarii:

  1. Party time....bun :) Ai un premiu la mine pe blog, si asteptam pozele cu taierea motului si tortu' desi eu nu po' sa gust deloc din el din cauza de dieta. petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ouauu ..ouauu.. nici nu stiu ce se zice... nu sint obisnuit cu asa ceva... :) ..la noi in sat era mai de mult un singur Mot.. era venit din tara Motzilor, umbla cu scinduri si cu ciubare si mai cistiga un ban...da nu l-o taiat nimeni..o murit de moarte buna :(...
    ma bucur mult ca Rebeca e bine, asta e important, si ma bucur si pentru fiul tau ca a crescut mare si ca o sa-l tunzi :).. acu si asa da caldura ...
    Stii ca in tarile asiatice cind se naste copilul are in certificat 9 luni, iar la 3 luni dupa nastere e ziua lui ?... Ei calculeaza ca un copiil traieste si in burtica mamei deci fiind viu i se socotesc lunile de viata.. e cool nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Ana,pentru urare si pentru premiu.imediat il iau :)
    Maine seara sau luni vin si pozele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninu,m-am amuzat de comentariul tau,ca intotdeauna.
    Nu stiam cum se face in Asia,dar chiar ma gandeam zilele astea ca e gresit sa spunem ca prima zi de viata a unui bebelus este atunci cand se naste.de fapt el traieste chiar din momentul conceptiei.Asiaticii fac bine ce fac.Parerea mea :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie fericit si sanatos David! sper ca nu o sa planga cand o sa ii taie motul.
    Distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ochișori albaștri are, acum le-am văzut culoarea! Să vă fie sănătos și fericit și să-l țină Domnul în pază toată viața! Petrecere frumoasă și o zi însorită!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratelui meu mai mic i-a pastrat mami motul,ceva asemanator cu al feciorasului tau,iar cand a crescut i l-a dat.Si el se confrunta cu aceeasi dilema...baiatul asta sigur e baiat?!:))).
    E tare scump cu carliontii pe spate!
    Sanatate micutei si mamicii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Marilena multumesc frumos.Chiar am avut o zi frumoasa.Dupa prognoza nici nu ne asteptam,insa Dumnezeu ne-a daruit o zi dupa sufletul nostru. :)
    Cat despre ochi....de asta am si postat poza,sa se vada.Are ochii mei :)) Restul e de la tati.Asa a fost dorinta noastra,in special a lui tati,si s-a implinit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Angi,si eu ii pastrez motul.Am chiar si bratara si buricul de la nastere.Sunt amintiri unice,pe care mi-ar fi placut sa le am si eu.Asa ca ma gandesc ca ii va face placere sa vada ca le-am pastrat.Plus ca sunt,in primul rand,amintiri minunate pentru mine. :)
    Multumesc frumos,sanatate multa si voua.

    RăspundețiȘtergere