luni, 4 ianuarie 2010

Ianuarie






Nu pot sa suport iarna.Abia astept sa vina primavara,sa vad cum rasare iarba,sa dau jos din haine si sa ma bucur de soare.
Si,totusi,nu ma pot abtine sa nu admir peisajul superb dupa o ninsoare de aproapede 40 de ore.Inca mai ninge slab si nu adie nici un pic vantul.Asta e singurul moment cand imi place iarna.Dar nu imi place sa fie prea mult asa.

6 comentarii:

  1. Vine, vine primavara... Dar pana atunci, sa ne bucuram alaturi de copiii nostri de zilele cu zapada! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place iarna. Mai ales zapada. Is fericita ca in sfarsit a nins si la mine. Asa ca in basme. M-am simtit ca un copil, am colindat parcul si m-am dat cu ...punga ca sanie nu exista.
    Toate anotimpurile au frumusetea lor.Eu ma bucur de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani, draga mea! Nici eu nu suport iarna...absolut deloc:D...anotimpul meu preferat este primavara cand totul parca revine la viata si pot sa ies in gradin sa "ma joc" un pic....asa mai timid, ca inca sunt la inceput in ale gradinaritului..te pup! O zi frumoasa sa ai...si o sarcina usoara!
    Cu mult drag, Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu-mi mai place privelistea asta alba care se transforma in gri cat de curand... dar ne facem planuri,nu-i asa?
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Victoria,ma intreb daca te mai uiti pe blog :)Daca da atunci vei afla ca ai o leapsa la mine.Te pup si sper ca esti bine.Sanatate si toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine v-am regasit.Imi cer scuze de intarzierea cu care va raspund,dar nu am avut net o perioada.

    Silvia,asa este........si,totusi,abia astept sa vina primavara :)

    Jeny,poate ca ma dadeam si eu cu punga daca nu ma simteam ca o balenutza :)) Mersi frumos de vizita.

    Elena,La multi ani si tie.Si eu abia astept sa ajung in gradina mea.Sa stii ca nici eu nu sunt o experta.Abia incep al 2-lea an de tzaranca,hihi , si ce-mi place.

    Elisa,asa este.Si eu imi fac o mie de planuri chiar daca ma voi plimba cu burta mea cat un pepene prin gradina,hihi.Deja imi imaginez.
    Imediat intru la tine sa vad despre ce este vorba.Imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere