miercuri, 25 noiembrie 2009

Desene la 2 ani,2 luni si 8 zile




Acestea sunt desenele baiatului meu.In prima,a desenat o casa,iar in a 2-a poza este un tractor.Asa le vede baiatul meu la aceasta varsta.Eu,una,am ramas impresionata de felul in care le-a desenat.
Tractorul l-a desenat cu un tractoras de jucarie in fata,ca asa a vazut-o el pe mami ca ii deseneaza.

8 comentarii:

  1. La al doilea desen,sigur nu a primit ajutor?:))
    Pai inseamna ca trebuie sa ii cultivati talentul...poate ar fi interesant sa mergi la un club al copiilor si sa te interesezi daca il pot primi la un cerc de desen....e o idee!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu Ana-Maria.Nici un pic de ajutor.I-am dat pix si hartie si a stat cumintel si a desenat.Abia la sfarsit,cand a venit cu hartia la mine,am vazut ce a facut.
    M-am gandit si eu ,o sa ma interesez.Oricum cred ca de la 3 ani il voi da,oricum il voi incuraja in continuare sa deseneze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Neaparat...din cate imi dau eu seama,e pe desenul exact....chestii ce nu necesita armonie...nu stiu cum sa spun...cam ca in arhitectura...nu in peisagistica sau desenul trupului uman...cred ca am scris bine!Bafta!E pacat sa se piarda talentul!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Ana-Maria.Si sunt tare mandra de el.O sa am mare grija sa nu se piarda. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,da...are tehnica micutul si talent deasemenea.Bravo si sa fie cu rezultate la maturitate!Va imbratisez pe amandoi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos ,Elisa.Sper si eu sa ii placa in continuare.
    Insa are numai 2 anisori.Vom vedea mai tarziu ce va fi.Deocamdata ma bucur si ma mandresc cu realizarile lui,oricare ar fi acestea.
    Si noi te imbratisam si te pupam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Superfrumoase desenele, cred ca este chiar foarte talentat pentru virsta lui si atent la detalii, peste 2-3 ani cind se va putea juca cu pensulele de desen cred ca va face picturi interesante, pline de frumusete si culoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai revenit Ninu.Am auzit ca ai fost putin bolnav. iti doresc multa sanatate.
    Iti multumesc mult pentru comentarii.Sper sa ii placa desenul in continuare.Acum foloseste coli intregi de hartie si , cand le termina de mazgalit (ca pe majoritatea doar le mazgaleste deocamdata),imi cere altele.
    Sper ca se va intampla asa cum spui

    RăspundețiȘtergere