joi, 22 octombrie 2009

Fericirea de a fi mamica


Pentru ca nu am reusit sa pun direct slideshow-ul,desi asta era intentia mea insa nu am stiut cum,pun aici un link catre el.

7 comentarii:

  1. pentru a posta un slideshow trebuie copiat codul embed si trecut in text... chiar in partea stinga a slideshowului scrie Embed, clic pe el, apoi se va deschide o liniuta cu cifre si litere, se copiaza ce este in ea si se trece in locul unde se scrie textul tot ce este acolo :)...trebuie incercat pina reusiti. succes...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase poze, aveti un baietel pe cinste, Sa va traiasca ! si o familie minunata. Cred ca tare ar fi fericit David sa aibe si o surioara...sau 2..sau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Ninu de laude si de urari.Ne-am dori tare mult inca 1-2 copii.pate si reusim,cine stie :)
    Multumesc si de sfat.Am incercat asa dar nu a mers.
    Mai incerc din nou,poate vrea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am reusit sa pun slide peblogspot mai demult insa in vara asta nu a mai mers,desi am facut la fel.Eu nici sa-lpublic nu stiu... dar nici nu mai agit,treaca de la mine:P
    In acesta sunt poze pana la un an si faci altul cu poze ale copilasului pana la 2 ani?
    Foarte frumoase,dragalas tare copilasul si voi-oameni frumosi- sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acesta a fost primul slide facut de mine.Tati i-a facut mai multe , din poze si din filmuletele de pana acum si care sunt pe DVD-uri.
    Eu am facut numai o incercare acum,ca am gasit un program pe net.Am mai facut unul din prima zi si pana azi.Este mult mai mare .
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Sunt Elena Valentina Stanica si ma bucur din suflet alaturi de voi, aveti un baietel superb:).Sa va bucurati de el pana la adanci batraneti!

    Apropo, Coltisorul meu de Rai s-a mutat pe wordpress, la aceasta adresa http://www.elenacassiana.wordpress.com/ ...acelasi blog, insa exportat in wordpress din motive intemeiate...blogspotul nu este de incredere...daca doresti, modifica la blogroll adresa unde ma gasesti, multumesc.

    Te imbratisez cu drag, Elena!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos pentru aprecieri.Imediat intru si modific.O zi minunata sa ai.

    RăspundețiȘtergere