duminică, 15 martie 2009

O zi in natura



Cu cazmaua intr-o mana si punga in cealalta,am pornit alaturi de David prin padure.


O minune intr-o lume minunata.



Stolonii de fragi




O alta minune rasarita intr-un ochi de lumina.










Astazi am fost la padure cu sotul si cu baiatul nostru.O zi superba si calda pe care era pacat s-o ratez.Am luat flori cu tot cu radacina si stoloni de fragi ca sa imi pun in gradina.




Am mai luat si niste pamant,caci este cel mai bun pentru florile din ghiveci.Doar ca nu am stat prea mult caci baiatul meu nu mai avea rabdare. Vroia sa se plimbe cu masina.Asa ca am apucat sa iau numai o punga .Buna si aia deocamdata.




Ajunsi acasa,am reusit sa pun florile in gradinita din fata si jumatate din stolonii de fragi in gradina de legume pe o margine.Sper sa se prinda si sa se inmulteasca.




Voi mai face o incursiune peste vreo 2 saptamani sa mai iau niste pamant pentru flori.Vreau sa schimb pamantul la toate florile din ghivece .Alea care mi-au ramas,caci,din cauza frigului din bucataria mea(ca in alta parte nu am unde sa le tin) cam jumatate au murit din pacate.Pana vom face o casuta mai spatioasa ma voi axa doar pe plante de gradina.Sper doar sa nu mai pierd si restul de flori de ghiveci care mi-au ramas .Mai ales lamaiul cu care m-am chinuit vreo 5 ani sa il cresc.Ar fi pacat sa il pierd tocmai acum,cand mai e putin si va face fructe.Cel putin asa am citit,ca lamaii nealtoiti vor face fructe dupa vreo 7 ani.

2 comentarii:

  1. Frumoasa plimbare,tanjesc si eu dupa iesire in natura.La Rusca Montana unde mai merg in vacante cu sora mea este padure si sunt fragi si primule,da ...si noi am adus la ea in curte desi nu sta tot timpul acolo.E minunata si zona aceea,iar pozele astea ale tale mi-au trezit dorul de...duca :)
    Scumpul de el,cat de fericit este!Numai pentru el si merita sa faceti efortul de a trai acolo,in mirifica natura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru David ne-am mutat aici,intradevar.Sa traiasca intr-un mediu curat si frumos.
    Si ,bineinteles,ca si pentru faptul ca ne place si noua foarte mult.

    RăspundețiȘtergere