marți, 23 martie 2010

Datura,zorele si castraveti

castraveti
datura
zorele
Mi-au iesit zorelele si datura,iar la castraveti incepe sa apara al doilea rand de frunze.Cum se incalzeste voi planta castravetii,cu tot cu pamant ca sa nu ii deranjez prea mult,in gradina,si le voi pune pet in cap.Asta ca sa nu ii afecteze prea tare schimbarea de temperatura,iar temperaturile de noaptea sa nu ii opreasca din crestere.
La zorele si datura mai astept,ele fiind prea mici.

6 comentarii:

  1. Cand am citit de zorele mi-am adus aminte de gradina cu flori a bunicilor. Erau foarte frumoase si-mi plac mult. Abia astept sa le vad la tine in floare. Pana atunci ridica doua flori si o imbratisare de la mine de pe blog, oferite cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos.
    Si eu abia astept sa le vad inflorite,ca este primul an in care am zorele si am vreo 3 feluri

    RăspundețiȘtergere
  3. te invidiez ca ai asa o gradina frumoasa .si eu stau la curte dar n-am loc pentru gradinarit din pacate.am pus niste seminte de ardei gras in ghivece dar cand au inflorit le-a rupt nepotica mea de 2 anisor.foarte frumos hobby ti-ai ales.felicitari

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos Sarah.Am preferat sa ne mutam intr-un sat mai modest,pentru a avea o curte mai mare.Suntem oricum la 45 km de Bucuresti.Daca am fi vrut mai aproape am fi platit mult mai mult pe 1000 m2 cat avem noi.Si parca tot mi se pare putin acum,ca incepem sa configuram terenul si sa stabilim locul fiecarui lucru in parte.
    Dar sunt fericita si asa.Am ceea ce imi doresc.daca ne ajuta Dumnezeu sa ne mai construim si o casuta,este minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ramas profund impresionata de gradina ta...dar mai ales de pasiunea ta. Eu locuiesc la tara,anul trecut am construit si noi o casuta..iti imaginezi ce a ramas in urma dupa constructie....de-abia am reusit sa plantez si eu cativa bulbi de lalele,irisi...am adus cativa braduti de lamunte.Casa noastra este situata insa intr-un varf de deal....anul trecut am avut in curtea din fata cateva flori...lalele,carciumarese...si am plantat si cateva seminte de zorele...care insa nu au iesit! anul acesta am cumparat din nou un plic de seminte...dar parca mi-e si teama sale mai plantez....nu ma pricep..poate ma poti ajuta cu sfaturi.Imi doresc sa am si eu o gradina frumoasa...plina cu flori...ca a bunicii mele....pe vremeacand traia...insa nu dispun de prea multi bani ca sa cumpar bulbi sau seminte...uneori renunt la altele si cumpar cate un pliculet...sau apelezlabunavointa celor care iubesc florilesi care au placerea sa imi ofere bulbi sau seminte. Tu esti minunata......o sa invat multe de pe blogg-ul tau...si sper caintr-o sa iti arat ce flori am reusit sa salvez. Pana atunci iti doresc spor la munca...si flori la fel de frumoase.
    Cand il vad pe baietelul tau..parca il vad pe al meu, are 3 anisori ..cand ma ajuta sa planetz floricele.... frumoase ca el.

    RăspundețiȘtergere
  6. esti minunata....ai o gradina minunata....si un baietel foarte frumos. ma uit la el si il vad pe fiul meu, in varsta de 3 anisori. si eu stau la casa...anul trecut am terminat casa..intr-o zona de deal...am plantat si cativa bulbi de lalele si carciumarese...care mi-au incantat privirile toata vara. am incercat si cu zorele..dar n-am avut succes. anul asta am cumparat din nou seminte de zorele..poate am mai mult noroc. deja mi-au rasarit firisoare de iris...lalelele...sper sa fie la fel de frumoase. nu dispun financiar de bani..doar sotul meu lucreaza,insa demulteori prefer sa nu mananc o prajitura si sa imi iau cate un bulb de floare....,am apelat insa si la bunatatea celor care iubesc florile si care mi-au trimis seminte prin posta. sper intr-o zi sa am si eu o gradina frumoasa....ca aceea a strabunicii mele..care mi-a incantat privirile in copilarie. iti doresc numai bine, putere de munca, flori minunate..la fel ca sufletul tau. Cu siguranta o sa am ce invata de la tine!

    RăspundețiȘtergere