sâmbătă, 30 mai 2009


Ieri am cules si mazarea de pe a 2-a parcela.Cea semanata in Martie.Acolo voi mai pune azi niste rasaduri de gogosari care mi-au ramas si e pacat sa le arunc.

4 comentarii:

  1. Buna amiaza,mama lui David!Astazi am gatit mazare,din pacate de la borcan pentru ca a mea intarzie sa faca rod,n-am udat-o la timp,probabil.Ai sa vezi ca atunci cand se vor coace gogosarii tai voi culege si eu bobitele verzi care atunci,la tine,dorm in sertarele doldora ale congelatorului :) Observ ca puiutul vostru va calca pe urme,atent interesat,harnic si priceput.Doamne,200 de pocii(asa le spune pe la noi),in anul urmator poate experimentati o metoda similara celei pentru mazare,cel putin pentru rosiile ciorchin sau cele cu rod mai mic.Si la castraveti se poate aplica.
    Pe la noi ploua ,asta n-ar fi bai dar e rece,prea rece comporativ cu temperaturile anterioare la care s-au adaptat rasadurile noastre.Sper sa supravietuiasca si sa nu dea-ndarat ca tare m-ar descuraja.Pa,tizul orasului meu,te voi mai vizita,sper sa ma bucur mereu de vointa cu care razbesti...celor 700 de ari!Iti sugerez sa nu lasi prea mult furtunul printre santuri caci D-soara buruiana abia asteapta sa o bagi in seama :P Mira

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sa fie Mira.Si chiar este caci de o jumatate de ora ii trage o ploaie de toata frumusetea.
    Toata ziua m-am rugat azi pentru putina ploaie.Si uite ca Dumnezeu mi-a dat.
    Si la mine e rece dar nu foarte.Am vazut la tv ca la munte ninge ,asa ca imi inchipui cam cum e la tine.
    Draga mea Mira, 200 de "pocii" numai pentru fasole si castraveti.Rosiile sunt alta treaba.Alea stau pe sfoara ,asa cum ziceai tu.
    Lasa ca-s invatata cu D'onsoarele buruieni ca la mine s-au strans ,parca ,toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba la mine-s toate din pacate. Poftiti de vizitati, ca la plivit nu va invit ca asta deja suna a blestem.
    Toate bune fetelor si spor...

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe,Adinuca,nu ma bucur ca ai si tu,dar cand vad ca mai sunt si altii parca ma mai linistesc un pic.Dar parca prea sunt multe.Mai ales dupa ploaia asta...

    RăspundețiȘtergere