sâmbătă, 2 mai 2009

Flori de gutui si capsuni




Arata minunat impreuna.Jos sunt capsunile. Am 5 parcele cu capsuni infloriti.Langa ei este gutuiul care anul trecut a avut doar cateva flori iar acum este plin.Aproape ca nu cred ca un pom(sau mai bine zis tufa,caci asa a crescut) poate duce atatea fructe.Mai ales gandindu-ma ca gutuile sunt destul de mari si grele.Vom vedea.Intre timp voi avea grija de el.

2 comentarii:

  1. Nu stiu de ce capsunii mei au rateuri printre primele flori, n-au legat...:((((( nu mi s-a mai intamplat.Au inflorescenta bogata,sper sa fie doar cele de inceput,poate ca atunci era frigul acela si nu s-a facut polenizarea,ma rog...Ai tai sunt super faini!Si ai loc destul sa-i culegi,nu ca mine ...ca stateam si-ntr-un picior :( Am vrut si eu gutui,era in piata dar n-as mai avea loc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca de la frig s-a intamplat asta.
    Gutuiul era aici.Nu se mai stie cine l-a pus,cert este ca a crescut tufa si este jumatate la noi si jumatate la vecina,deci beneficiem toti.Oricum in toamna (sper sa facem odata actele alea) incepem sa ne aranjam terenul nostru si ne vom cumpara pomi altoiti din toate speciile.Terenul meu va fi cel cu via care vine pana in spatele casei in care stam acum.

    RăspundețiȘtergere