marți, 7 iulie 2009

Dovlecei de mancare si de seminte


Ieri am intrat pe randul cu dovlecei sa vad cat au mai crescut.
Acestia trei ii las pentru seminte.Cel verde inchis a crescut cel mai mult.Dar mai au inca de crescut toti.













Iar pe astia i-am cules pentru mancare.Am facut ciorba afara la ceaun pe pirostrii,ca iese mai gustoasa,am prajit ,sa mancam reci cu usturoi , si am pus si tocati cubulete la congelator.


5 comentarii:

  1. Pai,nu dai tu reteta si modul de preparare a dovleceilor prajiti cu usturoi?Ca eu am facut o data asafara ou si au absorbit la uleiiii... ca i-am mancat asezati pepaine si n-as repeta asta.Deci...poze,tot, asa ...ca sa facem si noi si sa nu ne inunde uleiul...pe dinauntru :lol:
    Ii faci toti deodata?Maaaama...eu mananc,adica noi,doua luni din atatia dovlecei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noua ne plac dovleceii pane foarte-foarte mult! Sa ii savurati cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba da Elisa,cum sa nu..imediat postez.
    Nu ii fac toti odata,cam jumatate din ce este in poza.
    La mine nu trag ulei deloc.hehe , noi mancam multi dovlecei.Fac cam la 2-3 zile cate 3-4 dovlecei.

    Multumesc Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce productii grozave.Felicitari.Asa gradina bogata intr-adevar iti merge la suflet.

    RăspundețiȘtergere