sâmbătă, 8 mai 2010

Dupa ploaie





In sfarsit a plouat aseara. Desi nu atat cat as fi vrut.A plouat totusi o ora.O ploaie linistita,din fericire fara vijelii sau grindina cum am vazut ca a fost prin alte parti.
Dupa ploaie,pe la 20.00 norii s-au retras si a iesit un soare superb iar eu ,bineinteles ca am iesit cu david afara ca sa fac cateva poze.
Astazi am treaba.ma apuc serios de plantat rosiile din rasadnita.Am pregatit deja cateva randuri,am format si santurile,asa ca nu imi mai ramane decat sa scot rasadurile si sa le plantez in gradina.Apoi voi continua cu pregatitul terenului pentru a mai planta si ardei si vinete care,in sfarsit,au mai crescut.Oricum,dupa ce le voi muta in gradina,isi vor da drumul imediat la crestere.Asa am patit si anul trecut si am avut recolte foarte frumoase.Anul trecut chiar am plantat rasadurile dupa 15 Mai,pana pe 1 Iunie.Asa ca anul asta sunt mai avansata cu plantarile,desi sunt "mai gravida" decat anul trecut hahahhaha :)))

8 comentarii:

  1. un iris de milioane, superb! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu in alte gradini prin zona ca lumea deja a pus rasadurile de rosii, deci nu am fost eu singurul care s-a grabit. Teoretic, din cate stiu eu, este recomandat asa cum ai facut tu anul trecut, dupa 15 mai. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc April.ce imi place la irisii astia este ca fac de la 4-5 flori in sus pe fiecare tija.

    RăspundețiȘtergere
  4. Huni,asa este recomandat,dar anul trecut am asteptat pana in Iulie sa mananc rosii si ardei din gradina mea.Asa ca ,daca timpul imi permite, pun mai devreme.Asta pana imi va face sotul meu solarul si se va schimba situatia.Dar asta probabil ca la anul se va intampla.Inainte avem altele de facut.
    multumesc,la fel si tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci a mers cu "dansul ploii"!!!:)
    Aici nu mai temina de plouat(de o saptamana ploua)Si este asa de frig......in 25 aprilie am avut 29ºC si acum avem 8ºC!Ma-m saturat....sper sa vina caldura cat de curand!!!Week-end frumos!!!
    Iris-ul este superb!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult gradina ta!!Si baietelul tau este absolut adorabil! Multa sanatate si nastere usoara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Judy a mers de minune :))))
    Offf,imi pare rau sa aud ca este asa de frig la tine.Te cred ca te-ai saturat.
    Un weekend frumos si tie si caldura cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  8. la noi duminica seara a plouat..... cu gheata!!! a facut prapad in oras! nu stiu cum a fost la tara, abia astept sa ajung la sfarsit de saptamana sa vad care este situatia!ma bucur ca nu am reusit sa pun rasadurile ca ar fi trebuit sa pun altele! plus ca mi-e dor de frumoasele mele flori! spor la treaba va dorim!!! elipopa

    RăspundețiȘtergere