marți, 11 mai 2010

Ardeii

Dupa ce ,pe 28 Aprilie,rasadurile mele de ardei aratau cam asa:


am hotarat sa nu mai tin rasadnitele acoperite pe timpul noptii.Mai ales ca in seara de 27 am uitat sa le mai acopar si au fost OK.
Cele care se vad mai mari sunt cele cumparate din targ.
Vedeti cat de mici sunt ale mele in poza?Vreau sa va spun ca in 2 saptamani au crescut foarte mult.Nici nu ma asteptam.Au deja 3-4 perechi de frunze adevarate.Asa ca am inceput sa le plantez in gradina.Am plantat si saptamana trecuta,iar ieri am mai pus inca 62 de cuiburi pe 2 randuri.Eu le plantez mai apropiate pe rand,cam la 20 cm distanta intre ele,pentru ca am observa ca,cu cat au mai multa umbra si umezeala la radacini,cu atat cresc mai frumos si dau recolta mai bogata.Intre randuri las cam 30 cm deci,din nou,nu foarte mult.Anul trecut am avut recolte foarte frumoase,asa ca sper ca si anul asta sa fie la fel.

3 comentarii:

  1. Sa dea Dumnezeu sa ai o recolta bogata!

    RăspundețiȘtergere
  2. E minunat tot ce am vazut nou!!!!!!!!!!!! Irisii sunt superbi! Cel mic e o dulceata !!!(apropos, nu se observa sigla) Spiralele.............vreau si eu:)
    Si ardei, fiindca ardeii mei nu au iesit defel :( a trebuit sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Mona :)
    Nu se vede sigla,dar se ghiceste dupa culoare ...off si eu ,de fapt,ador culoarea asta.
    Sunt foarte usor de facut spiralele.data viitoare le voi coace la cuptorul pe lemne de afara.Sunt mai bune si mult mai sanatoase decat prajite.
    Pai era cat pe ce sa trebuiasca sa mai cumpar si eu dar am avut noroc ca,in cele din urma,au inceput sa creasca si ai mei.
    Nu de alta,dar eu pun cu sutele de fire.....sa fie:)

    RăspundețiȘtergere