luni, 8 februarie 2010

Nu pot sa cred





Tocmai cand incepusem sa imi fac planuri ,ca in curand ne mutam din nou acasa la noi,si ma gandeam ca ce a fost mai rau a trecut,ne-a lovit mai tare decat mi-as fi inchipuit.
Da,despre EA vorbesc,despre IARNA.De 2 zile ninge intr-una , de ieri viscoleste,iar azi parca totul este ingropat in mormane de zapada.
Imi vine sa migrez,ca pasarile calatoare(ce bine ar fi sa si pot) si sa nu ma opresc pana in Africa.Eventual cocotata intr-un bananier.

P.S. Astea sunt poze facute ieri.Azi nu am mai avut curaj sa ma uit pe geam.

6 comentarii:

  1. Lasa...e ultima zvacnire....imediat vine si primavara :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehee, dacă vezi ce e la noi...Două ore a dat al meu la lopată ca să poată ieși din casă! Nu mai spun că deși stăm în centru și aici primăria își face treaba, soțul meu a preferat să plece pe jos la serviciu. Ninge continuu de 3 zile și nu circulă mai nimic. Ceea ce e totuși frumos aici, este că peisajul e minunat, nu se fac bălți sau noroi și nu e deloc cenușiu totul ca în București. N-aș fi zis vreodată că voi putea trăi în altă parte decât în București și acum nu m-aș mai întoarce acolo nici dacă m-ar plăti cineva. Așa că te înțeleg cu dorința de a te muta la căsuță din nou, dar anul ăsta cred că o vei lăsa mai moale, o să vină și bebe și trebuie să stai cuminte! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ,nu fi suparata are si zapada rolul ei.
    O sa treaca si o sa vezi ca nu o sa intri in casa decit pe inserat,pina atunci pregateste-ti rasadurile ca sa incepi in tromba.
    Ce mi-as dori si eu un pic de zapada, aici unde sint eu ploua si tot ploua.
    O veni si vara anul asta, mi-a spus mie ca o sa vina peste tot.
    Pina atunci sa auzim doar de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. April,sper sa fie asa,ca m-am saturat rau de tot de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Marilena,as vrea sa fie si in Buc asa cum zici.Aici a trebuit sa inceapa sa ninga din nou ca sa nu se mai vada mizeria.
    Bineinteles ca o voi lasa mai moale,dar nu de tot :)
    O zi frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este Adriana,ai dreptate.mai ales ca abia in Ianuarie am reusit sa aram.Exact cu cateva zile inainte sa inceapa ninsorile si gerul.Asa ca voi avea gradina tocmai buna pentru plantat si semanat in Martie.
    haha,iar eu vreau ploaie acum,in loc de muntii astia de zapada.
    Stiu ca va veni vara,dar sa nu intarzie prea mult :)
    De rasaduri o sa ma apuc incepand cu 20 Februarie,ca atunci ajung acasa la curte.

    RăspundețiȘtergere