marți, 9 februarie 2010

Mai ceva ca la munte






Dupa ce a nins din nou de aseara pana azi la pranz,a iesit in sfarsit si soarele si am iesit la o mica plimbare.Daca nu as fi vazut mormanele de zapada,as fi zis ca primavara este foarte aproape.
Dar asta a fost azi.De maine incep ploile.Sau ,cel putin,asa au spus la meteo.Insa cine sa ii mai creada,cand nu mai devreme de asta toamna au spus ca vom avea o iarna usoara ,fara prea multa zapada.Si......iata!

6 comentarii:

  1. asa e si la noi! Ceea ce nu am sa inteleg eu niciodata e de ce oamenii cu masini parcate in fata blocului se incurca unii pe altii si pe cei care trev pe acolo: fiecare isi da zapada din fata masinii lui in fata masinii celui de langa el
    Procim,sunt muuunti de zapada,si asa va ramane lanoi pana se va topi, asa ne-a anuntat primarul,ca nu are bani de adunat zapezi....Si mai e ceva: zapada de dedesuptul asteia cica e toxica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,din pacate,asta este lumea.De lene probabil.Sotul meu a dat de jur imprejurul masinii si a aruncat zapada in gradina.La fel a facut si cel de langa.Insa sunt multi altii care nici macar nu au dat zapada de pe masini,ce sa mai zic din jurul lor.
    Stiu ca este toxica,de aceea nici nu il las pe David sa se joace prea mult cu manutele in ea.Spre norocul meu,nici nu prea ii place.

    RăspundețiȘtergere
  3. of, am scris ca "desteapta" ;iertare pt greseli ,nici nu am verificat , am "lansat" mesajul asa direct

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i nimic.Si mie mi se intampla de multe ori.Bine ca ne intelegem. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar chiar ati avut pe acolo "munti" de zapada , nu gluma ! :)) Si la noi a nins mult dar totusi n-a fost asa multa

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun venit pe blogul meu!
    Da,si inca mai avem,spre nefericirea mea.
    Sper sa treaca mai repede ,sa vina primavara.

    RăspundețiȘtergere