luni, 24 august 2009

Ardei si gogosari

Desi am cules destui,in mai multe randuri,inca mai sunt o multime de ardei.Acum incep sa se coaca ardeii kapia si gogosarii.Am gasit o reteta de slata asortata in otet,pe care vreau sa o incerc peste cateva zile.Si,desigur,o voi posta.




Unele tufe sunt pline de flori care nu stiu cand vor mai avea timp sa faca si fructe si sa se coaca.



















La fiecare 2 zile pun furtunul si las sa se umple santurile de apa.




Din fericire,nu am avut probleme cu daunatorii.















Asta este cel mai mare ardei kapia,pe care il las sa se coaca bine , de samanta.








3 comentarii:

  1. Victoria,asa este ,le trebuieste apa ardeilor si eu ii udam seara de seara pana ieri cand a plouat seara-noaptea.Fara apa raman mici si sfijiti.Sunt foarte frumosi si desigur grasi asa cum este bine si ma bucur ca nu ai avut probleme cu ei,macar ei nu te-au necajit.Eu inca mai gasesc limaxi mari-mari care sucomba prin cratitele cu ardei iutimunde ampus optimal,dar pe parcela incep sa gasesc din nou gauriti sau mancati la cozi,desi am pus 7 plicuri ....Limaxi avem de vreo 2,3 ani,inainte nu stiam de ei,iar anul asta a aparut si musculita alba care mi-a dat gata rosiile,incet si sigur si fara eficienta la insecticidele folosite.
    Draga mea,despre altele vorbim pe mail.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau pe mail, si eu vreau pe mail :)

    Ps. Ardei mici si iuti dar care sa nu fie ascutiti la virf aveti ? multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Elisa,imi pare tare rau de problemele ardeilor tai.La anul sa incercam si noi sa stropim cu plante medicinale.Poate au mai mult efect.


    Ninu,sunt cumva cei rosii care se pot cultiva si in ghiveci?Am primit cativa acum vreo saptamana de la o vecina si sunt foarte iuti.Daca vrei poti sa imi trimiti adresa ta pe mail(uite ca poti sa scrii si tu pe mail :) )si iti trimit cateva seminte imediat ce pot.
    Adresa mea este mariusvicky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere