vineri, 26 iunie 2009

Rosii


Cred ca am peste 300 de cuiburi de rosii.Am mai pus si cate 2 la cuib pentru ca deja ma plictisisem de sapat si maruntit terenul si de plantat rasaduri.
Acum au inceput sa creasca gogonelele.Sunt frumoase,dar va trebui sa le stropesc cu zeama bordeleza impotriva manei.Cred ca maine dimineata voi face asta,daca nu va mai ploua.Acum vad ca se innoreaza din nou.Azi noapte a tras o ploaie zdravana de ziceam ca vom iesi cu barca de dimineata.







Dupa ploile de saptamana asta,va trebui sa intru iar in gradina sa plivesc de buruieni.Aici am mai multe rosii,dar am si ardei si vinete.




4 comentarii:

  1. Frumoase gogonele aveti voi acolo! Si da, te inteleg cand spui de buruieni. Ne bucuram cand ploua, dar si buruienile noastre la fel, cresc vazand cu ochii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, cata munca! Victoria eu am pe sfert din ce zici tu si abia fac fata. Tu cum te organizezi de reusesti sa te imparti la toate?

    RăspundețiȘtergere
  3. prima data felicitari pentru blog, arata a blog de ministru.se vede mina de webmaster pe aci, apoi pentru rosii, astea atita-s de sensibile eu in doi ani am cultivat si de fiecare data s-au pirlit toate, iar rosiile s-au innegrit cind erau inca verzi..de aia eu privesc cultivatorii de rosi care chiar produc rosii ca pe niste profesionisti de mare clasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Silvia,dar ma bucur ca ploua ca asa nu mai stau eu cu orele cu furtunul in mana si ,mai ales,ca nimic nu se compara cu o ploaie buna.

    penecolorate,este munca dar,dupa cum vezi,am si satisfactii.Si ,in afara de asta,drept sa iti spun,am descoperit ca treaba asta cu gradinaritul este pasiunea mea.Le fac pe rand,nu imi planific mare lucru.Fac in fiecare zi cat pot si nu stau in gradina la pranz,cand e soarele puternic,sau seara dupa ora 19.00.Trebuie sa ne mai si distram,nu?

    Ninu,nu e asa mare scofala sau,cel putin,asa mi se pare mie.Anul trecut(primul cand am cultivat ceva in viata mea) am avut rosii,doar ca erau mici din cauza ca nu aveam pompa sa le ud.Acum doar trebuie sa le curat de buruieni,sa le sap,copilesc,stropesc de mana si daunatori si......sa astept sa se coaca.
    Cat despre blog,iti multumesc frumos,mai am multe de invatat despre cum se personalizeaza un blog.Acum imi place ca este ,vorba Silviei, "green".

    RăspundețiȘtergere