miercuri, 15 aprilie 2009

Intalnire

Astazi am fost in vizita la o printesa frumoasa,blonda si cu ochi albastri.Este micuta si delicata si tare cuminte.M-am topit toata cand am vazut-o.

Printesa se numeste Mariuca(nici ca se putea nume mai frumos), si este fetita noii mele prietene Silvia,care este cea care a creat Blogul Director de Gradinarit,caruia m-am alaturat in urma cu cateva zile.
Bineinteles ca mi-am primit premiul promis de Silvia,un mar ionatan,pe care il voi planta in curtea mea si am facut schimb de plante.Am mai primit si niste crini portocalii pe care ii vazusem pe net si chiar mi-i doream,craite si capsuni urcatori "Mount Everest" care m-au bucurat foarte tare.Chiar tin sa ii multumesc Silviei inca o data pentru toate si le imbratisez pe ea si pe frumoasa Mariuca.

Cred ca David era un pic gelos ca m-a vazut cu Mariuca in brate.Insa el stie ca mami il iubeste enorm.



Tare drag mi-a fost sa ma uit la David si Mariuca jucandu-se,desi deocamdata nu se cunosc si sunt mai retrasi.
A fost o dupa amiaza extrem de placuta.Mi-a placut foarte mult casa si curtea Silviei.Si , mai ales , mi-a placut Mariuca.

4 comentarii:

  1. Dupa Paste, si eu voi realiza o mica cronica a intalnirii noastre! Sa-mi trimiti si mie, te rog, cand ai timp, pozele pe mail.

    Acum e tarziu, devreme pentru orele la care m-am tot culcat in ultima luna, dar maine plecam si nu mai am timp sa scriu pe blog.

    Oricum, si noi ne-am simtit foarte bine, ne bucuram enorm ca v-am cunoscut si urmatoarea data vom sta mai mult la povesti.

    Va strangem in brate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va distrati si sa veniti cu forte noi.O imbratisare si de la noi,pentru tine si Mariuca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca-nteleg bine,Victoria de la Giurgiu,s-a intalnit in bucuriile trudei bune,cu Silvia,promotoarea blogului Director de gradinarit? Bravos! Va doresc amandurora sa va intalniti intru stiinta verdelui viu si cu Elisa,in gradina ei de vis...
    Te sarut,Victoria draga,exemplu de energie luptatoare!Mira,de la poalele muntilor Fagaras,cu cusmele inca inzepezita...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita Mira draga.
    Da,ne-am intalnit.Pacat,insa,ca Elisa nu e interesata sa intre in comunitatea gradinarilor cu blog.
    Eu pe Elisa o vizitez aproape zilnic.De la ea am invatat si invat multe,asa ca nu ratez nici un post al ei.

    RăspundețiȘtergere