luni, 13 aprilie 2009

Frumoasele mele LALELE







Uite cat de frumoase sunt lalelele mele papagal.Au inflorit aproape in acelasi timp.De cate ori ies sau intru in casa imi bucura privirea.Sunt minunate.Ce ma bucura si mai tare este ca se inmultesc repede.



Am pus in pamant 7 bulbi in toamna,iar acum am 11 lalele.Ma rog , 4 sunt mici,insa la anul vor fi si ele mari.

2 comentarii:

  1. Ti-am raspuns aici ieri dar n-a aparut...cred ca nu eram logata si de aia...Ziceam ca-s faine lalelele tale dar ar fi trebuit sa le plantezi mai dese,pentru efect,ca pana se inmultesc ele si se indeasa....Oricum,te invidiez pentru spatiul pe care-l ai...foarte fain...ca eu tre sa stau in pom de aia sper sa-mi gasesc un hamac sa-mi placa.Am umblat anul trecut in vara-toamna sa cautam masa cu scaune de curte...si n-am gasit cum vroiam,asa ca acum ma gandesc unde ale-as pune,sub mar...in cale...ntz...
    Victoria,solarul ce sevedenu-i ala din fundul gradinii...nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ala este solarul din fundul gradinii.Care se vede in poza.Sau,mai bine zis,ce a mai ramas din el,ca i-a zburat vantul toata folia de pe acoperis si a facut-o franjuri de gardul din spate. I-am mai lasat lateralele doar pentru ca am acolo rasadnitele si sa le fereasca de vant puternic.
    Pare atat de aproape din cauza ca poza e facuta de la nivelul lalelelor.Oricum,sunt doar vreo 30 m pana la el.Ca 50m e curtea de lunga.Si lata de 40m.

    Lalelele mi le-a plantat"nasa" mea,ca eu udam gradina de legume si daca ea tot se ocupa cu gradinita de flori i-am cerut ei sa o faca.Desi tot eu i-am spus sa le puna asa.Nu mi-a trecut prin cap sa le pun gramada.Ai dreptate,era mai de efect.Aviz pentru la toamna.
    Pai,daca nu gasesti hamac,ia-ti un balansoar din ala mare de te culci in el.

    RăspundețiȘtergere